香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 頭先無聊放走左三神鳥... [打印本頁]

作者: Helluin    時間: 9/1/2006 06:28 PM
標題: 頭先無聊放走左三神鳥...
而家又要去捉返佢地=.=.......

唔敢放走雪拉比= =

仲有,我想知放走左佢地D lv同招係咪同放之前一樣架?我裝左招陽光烈焰比古拉頓= =...

作者: Helluin    時間: 9/1/2006 06:34 PM
橫掂咁易上又咁易捉=.=.....

我先唔敢放走雪拉比同利基亞=.=..兩條麻煩友....

超夢夢都話可以一路帶PM升lv一路殺上去= =

其實三聖獸30樓對我黎講都覺得麻煩....唔想放佢地(遲D睇下點xDD)
作者: 歐陽政    時間: 9/1/2006 06:38 PM
未試過哦,樓主既勇氣可嘉!你可以試驗下跟住發個總結心得帖出黎,尼個區原創資料太少啦
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 06:41 PM
心得得幾個未可言:好好玩xDD

而家捉返晒佢地lu=.=想放走埋古拉頓睇下佢識唔識陽光烈焰...

我記得之前有member又係試過放走D神獸(唔記得邊個...),佢仲要放走利基亞=.=...真係佩服佢耐性(要行返上去捉返佢..)

作者: ken_030165    時間: 9/1/2006 06:43 PM
= =
你好無聊呀!!!!!!
不過我支持
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 06:47 PM
頭先試過放走水都兄妹(當然係用save&load保障D...)

發覺佢地因為係任務加入o既關係,,,放走佢會問你兩次Yes/No......即係唔可以捉返佢地....
作者: wai_0120    時間: 9/1/2006 06:50 PM
原帖由 Helluin 於 2006-1-9 06:41 PM 發表

而家捉返晒佢地lu=.=想放走埋古拉頓睇下佢識唔識陽光烈焰...

我記得之前有member又係試過放走D神獸(唔記得邊個...),佢仲要放走利基亞=.=...真係佩服佢耐性(要行返上去捉返佢..)

作者: Helluin    時間: 9/1/2006 06:54 PM
原帖由 幻之精靈夢夢 於 2006-1-9 06:50 PM 發表
全部神獸捉哂啦!
我唔會放走任何一隻!

我差基拉祈...................冇頭緒點捉佢=.=

放走神獸好好玩架=.=...搵雷冰火黎試下啦~行10幾樓上去捉佢地姐
作者: 幸運星    時間: 9/1/2006 07:10 PM
我只試過放生基拉祈....太容易上了.....
加上捉了的話在許願上又麻煩,所以寧願放生~
反正隨時都可以捉番 ( 試過 )....
作者: 987635241    時間: 9/1/2006 07:27 PM
原帖由 Helluin 於 2006-1-9 06:41 PM 發表

你指的是我嗎=.=我玩到冇野玩 重玩=.=用卡拉卡拉同比卡超= =99層都唔係好難行姐--除非做任先有難度--
作者: waiwai    時間: 9/1/2006 07:35 PM
原帖由 Helluin 於 2006-1-9 06:47 PM 發表
頭先試過放走水都兄妹(當然係用save&load保障D...)

發覺佢地因為係任務加入o既關係,,,放走佢會問你兩次Yes/No......即係唔可以捉返佢地....

以外、世界1匹存在、
別再同場所仲間直出来(能力初期化。名前付直)。
、旗描、別二度仲間。

作者: Helluin    時間: 9/1/2006 07:41 PM
原帖由 幸運星 於 2006-1-9 07:10 PM 發表
我只試過放生基拉祈....太容易上了.....
加上捉了的話在許願上又麻煩,所以寧願放生~
反正隨時都可以捉番 ( 試過 )....

串咀=.=......
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 07:42 PM
原帖由 987635241 於 2006-1-9 07:27 PM 發表

你指的是我嗎=.=我玩到冇野玩 重玩=.=用卡拉卡拉同比卡超= =99層都唔係好難行姐--除非做任先有難度--

久仰久仰!

唔係難行...不過麻煩=.=
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 11:22 PM
頭先放走左古拉頓...

發覺D招會同本身一樣....

仲冇左我招陽光烈焰..(不過有回收=.=唔緊要..)

我覺得如果佢升左lv再捉佢都係會變返原本囉= =
作者: 歐陽政    時間: 9/1/2006 11:27 PM
不過比只地系既小精靈學陽光烈焰始終有D奇怪既感覺
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 11:34 PM
不過佢出場自動放晴=.=......用陽光烈焰唔駛儲..
作者: 歐陽政    時間: 9/1/2006 11:38 PM
……甘又系,只不過同我既習慣有D 5同,我一向都系咩系既小精靈就學咩系既技能,甘樣玩得意D
作者: Helluin    時間: 9/1/2006 11:54 PM
其實隻古拉頓我都唔用佢=.=...4星身型...好救命...

同埋我升左隻吸盤小丑用回收...咪裝比佢玩下囉@@
作者: 幸運星    時間: 10/1/2006 12:04 AM
原帖由 歐陽政 於 2006-1-9 11:38 PM 發表
……甘又系,只不過同我既習慣有D 5同,我一向都系咩系既小精靈就學咩系既技能,甘樣玩得意D

增加打擊面有時都有用的~
我隻比卡超得電招,打鬼蟬好煩 = =||
作者: 歐陽政    時間: 10/1/2006 12:17 AM
原帖由 幸運星 於 2006-1-10 12:04 AM 發表

增加打擊面有時都有用的~
我隻比卡超得電招,打鬼蟬好煩 = =||

哈哈,我記得我第一次系迷宮撞見距果陣,以為同寶石版遊戲一樣,得一滴血,就放個同伴系原地打距,自己去穩出口,點知行行下發覺5對路,我個同伴就死距仲未死,即刻沖返去救駕
作者: 黑暗小魔星    時間: 10/1/2006 07:41 PM
我覺得你係太無奈冇野玩先做d好無聊既野!
但我都支持!
2個字可以形容[無奈]!
作者: Helluin    時間: 10/1/2006 07:53 PM
原帖由 黑暗小魔星 於 2006-1-10 07:41 PM 發表
我覺得你係太無奈冇野玩先做d好無聊既野!
但我都支持!
2個字可以形容[無奈]!

打超夢夢迷宮打到悶嘛=.=....

其他迷宮升PM又慢= =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2