香港寵物小精靈村落 論壇

標題: pm能力值問題 [打印本頁]

作者: windy    時間: 6/1/2006 09:52 PM
標題: pm能力值問題
我想問仲有冇努力值, 個體值...呢d野架? 升lv果陣以咩計算出升幾多能力值?....有冇得控制
作者: sing1993    時間: 6/1/2006 11:04 PM
原帖由 windy 於 2006-1-6 09:52 PM 發表
我想問仲有冇1.努力值, 個體值...呢d野架? 2.升lv果陣以咩計算出升幾多能力值?....有冇得控制

1.冇努力值冇個體值………

2.唔清楚...可能係固定掛..
作者: 幸運星    時間: 6/1/2006 11:06 PM
記得在某日網看過,每隻精靈在每升一Lv時都會加特定的能力值~
反正就是無個體努力值,想爆255能力的話就谷藥吧...
作者: windy    時間: 6/1/2006 11:19 PM
原帖由 幸運星 於 2006-1-6 11:06 PM 發表
記得在某日網看過,每隻精靈在每升一Lv時都會加特定的能力值~
反正就是無個體努力值,想爆255能力的話就谷藥吧...

下? 咁死啦....我已經升到30幾lv~~依家先黎谷好似遲左d>_<”
我已前5lv就食到100架啦....慘lor今次
作者: Helluin    時間: 6/1/2006 11:22 PM
我隻巴他蝶升1 lv升得1血...

有少少唔想練佢= =雖然佢黎用Partner真係幾好...
作者: Koalahkc    時間: 6/1/2006 11:57 PM
我隻比卡超而家38Lv.....但隻菊石獸27Lv d血都同比卡超一樣!!!!  無奈 -0-"
作者: Helluin    時間: 6/1/2006 11:58 PM
我隻巴他蝶30lv得37血=.=..仲無奈
作者: windy    時間: 7/1/2006 12:28 AM
原帖由 Helluin 於 2006-1-6 11:58 PM 發表
我隻巴他蝶30lv得37血=.=..仲無奈

你講笑咋卦? 有d pm 10lv前都有30hp啦..........
作者: 比超仔    時間: 7/1/2006 01:06 AM
原帖由 windy 於 2006-1-7 12:28 AM 發表

你講笑咋卦? 有d pm 10lv前都有30hp啦..........

=.=我都唔係幾信..我隻獨角蟲8lv有31hp
作者: Helluin    時間: 7/1/2006 02:11 AM

登錄/註冊後可看大圖

我都唔知係咪我練o既方法有問題

因為我有幾個lv係食幸運種子(食左升1個lv)升o既(好後悔=.=)......

遲D練多隻黎試試= =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2