香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 救助隊打完鳳凰... [打印本頁]

作者: wataru    時間: 4/1/2006 05:50 PM
標題: 救助隊打完鳳凰...
水都都完成了, 點可以有新的迷宮???
接了好多任務都冇呀....
係唔係有特定的任務要接先可以開到新迷宫???
作者: 比超仔    時間: 4/1/2006 06:40 PM
笫1,你錯區...
笫2...你有冇打超夢夢or 3神鳥?
=====================
幫你移去救助隊區
作者: wataru    時間: 4/1/2006 08:09 PM
sorry, 入錯區tim!!

冇打超夢夢, 3神鳥又冇再打(係一開始0個時打一次ja)
where 可以打超夢夢, 3神鳥??? thx
作者: 比超仔    時間: 4/1/2006 08:24 PM
原帖由 wataru 於 2006-1-4 08:09 PM 發表
sorry, 入錯區tim!!

冇打超夢夢, 3神鳥又冇再打(係一開始0個時打一次ja)
where 可以打超夢夢, 3神鳥??? thx

係bo....你要捉左鳳凰先有得打超夢夢...
3神鳥唔記得左.tim= =""
作者: ken_030165    時間: 4/1/2006 09:28 PM
打銀了
好長路
唔知有幾多樓
自己小心點
有了三神了'
同"庫的"講野
就有新地區
作者: wataru    時間: 4/1/2006 10:46 PM
原帖由 ken_030165 於 2006-1-4 09:28 PM 發表
打銀了
好長路
唔知有幾多樓
自己小心點
有了三神了'
同"庫的"講野
就有新地區

thz, '銀了' 即係路基亞??? 係where 打?
冇新迷宫wor...

3 神鳥要番where 打...???
唔記得個日文地方名呀, haah
作者: 比超仔    時間: 4/1/2006 11:58 PM
原帖由 wataru 於 2006-1-4 10:46 PM 發表

thz, '銀了' 即係路基亞??? 係where 打?
冇新迷宫wor...

3 神鳥要番where 打...???
唔記得個日文地方名呀, haah

ほのおの やま      火烏
じゅひょうの もり急凍烏
ライメイの やま   雷烏
作者: wataru    時間: 5/1/2006 01:10 AM
唔該哂呀...比超仔!!!
去左雷鳥度, 一野打死左佢...=.=
如果我再去, 佢會唔會係度俾我捉?

我係用nds 玩, 唔知點可以係打佢之前save,
如果唔係次次都要走迷宫
作者: DarkDragon    時間: 5/1/2006 09:44 AM
原帖由 wataru 於 2006-1-4 05:50 PM 發表
水都都完成了, 點可以有新的迷宮???
接了好多任務都冇呀....
係唔係有特定的任務要接先可以開到新迷宫???

你打左超夢夢未?????????????
作者: 比超仔    時間: 5/1/2006 12:58 PM
原帖由 wataru 於 2006-1-5 01:10 AM 發表
唔該哂呀...比超仔!!!
去左雷鳥度, 一野打死左佢...=.=
如果我再去, 佢會唔會係度俾我捉?

我係用nds 玩, 唔知點可以係打佢之前save,
如果唔係次次都要走迷宫

好似會...我上次打死急凍烏...去多次仲係度
作者: wataru    時間: 5/1/2006 01:54 PM
原帖由 DarkDragon 於 2006-1-5 09:44 AM 發表

你打左超夢夢未?????????????

未呀...去where 打???
作者: wataru    時間: 5/1/2006 02:03 PM
yeah...開到地下遺跡, 打了3 柱...同lor 左音樂盒
3柱可唔可以捉??? 同埋夢夢係唔係隋機出現ga???

我重開左路基亞的迷宮tim.....真係唔該哂大家... :-)
想問多個問題: 龍系迷宮係幾時出現, 我到現在都冇呀
作者: Helluin    時間: 5/1/2006 03:04 PM
三柱可以捉(勁cheap= =)

但應該係帶埋音樂盒先可以捉佢地....

夢夢係隨機出o既

三柱捉左之後一定要封左佢招自爆=.=...唔係有排煩...

同埋三柱係1星.....可以一次過捉晒

ひりゅうの おか 飛龍之丘 需入手龍之洞窟。
りゅうの どうくつ 龍之洞窟   委託的謝禮

即係要做任務.......都係果句,做多D任務自然會有
作者: Helluin    時間: 5/1/2006 03:06 PM
比超仔話:

做e個任務:
すれF0の 0そねCK3$ )0セノ5
or
すヲけ08 0そ7ほルちX >0その7
有左朋友區域りゅうの どうくつ後就有架啦
作者: 水神    時間: 5/1/2006 06:32 PM

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2