香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 夢夢 [打印本頁]

作者: tcby111    時間: 3/1/2006 01:11 PM
標題: 夢夢
遇不到夢夢,why?(有音樂盒)
作者: Helluin    時間: 3/1/2006 02:05 PM
隨機撞佢架要....唔係成日都出黎..

有一次行晒99樓都見唔到佢..

第2次上去響5X樓捉到佢...你戴個照妖鏡響上面照下佢啦,自然會出黎=.=
作者: tcby111    時間: 3/1/2006 03:39 PM
what is 照妖鏡
作者: Helluin    時間: 3/1/2006 04:37 PM
みとおしメガネ 看透眼鏡 可在地圖上辨認出紅點(敵方)、黃點(友方)、藍點(道具)的位置。但在牆壁裡面的則看不到

你可以響一層度走來走去.....狂追住D PM黎打(你見到佢地位置響晒邊)..夢夢總會出現.....見到佢再換朋友緞帶試捉囉...

不過要小心回合.....廢事比人吹走..你見唔對路好去下一層啦=.=
作者: K龍    時間: 3/1/2006 05:43 PM
第一次入去該迷宮,得到八音盒,到36F,發現夢夢,一下ko後夢夢加入~
作者: littlecat20056    時間: 3/1/2006 08:01 PM
原帖由  於 2006-1-3 05:43 PM 發表
第一次入去該迷宮,得到八音盒,到36F,發現夢夢,一下ko後夢夢加入~

八音盒點拿????
作者: Helluin    時間: 3/1/2006 08:02 PM
即係音樂盒嘛...響15F,25F同35F打死三聖柱就會跌零件,集齊3件零件就會自動變做音樂盒..
作者: littlecat20056    時間: 3/1/2006 08:05 PM
太謝你了 你真的很好人
作者: 幻藍    時間: 3/1/2006 09:08 PM
行迷宮時見到佢話"夢夢用變身"就即係有夢夢
唔洗追pm打/.\
作者: Helluin    時間: 3/1/2006 09:36 PM
原帖由 可愛的兔兒 於 2006-1-3 09:08 PM 發表
行迷宮時見到佢話"夢夢用變身"就即係有夢夢
唔洗追pm打/.\

下?夢夢用變身=.=?咩黎架=- =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2