香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 我想問....赤紅隊 [打印本頁]

作者: 我阿爸個仔    時間: 27/12/2005 04:19 PM
標題: 我想問....赤紅隊
點樣學果d沖浪...潛水..飛天呢d招..
問多樣先..你地話捉神獸要有3隻野之後要掉一隻再禁目錄既第三項...但果個矛既-.-第三個係隊伍黎-.-得d寵俾你禁..點算好..教教下

[ Last edited by 我阿爸個仔 on 2005-12-27 at 04:35 PM ]
作者: nokia3510    時間: 27/12/2005 04:22 PM
Originally posted by 我阿爸個仔 at 2005-12-27 04:19 PM:
點樣學果d沖浪...潛死..飛天呢d招..

係潛水-.- 唔係潛死-.-
作者: 我阿爸個仔    時間: 27/12/2005 04:30 PM
係喎-.-改返先...有矛人答我姐-.-
作者: fkypeter    時間: 27/12/2005 06:32 PM
Originally posted by 我阿爸個仔 at 2005-12-27 04:19 PM:
問多樣先..你地話捉神獸要有3隻野之後要掉一隻再禁目錄既第三項...但果個矛既-.-第三個係隊伍黎-.-得d寵俾你禁..點算好..教教下
[ Last edited by 我阿爸個仔 on 2005-12 ...

捉唔同GE神獸有唔同GE組合,你想知可以睇LE度
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=20406&fpage=3
作者: DarkDragon    時間: 27/12/2005 08:25 PM

[ Last edited by 我阿爸個仔 on 2005-12 ...

同其他招一樣就咁比佢地學就得~

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2