香港寵物小精靈村落 論壇

標題: [特速急報]2006年電影確認! [打印本頁]

作者: secret    時間: 10/12/2005 10:39 AM
標題: [特速急報]2006年電影確認!
最新消息:2006年PM電影已確認!今次的電影叫「蒼海王子」,根據預告篇內容相信和佳奧加有關,片中更出現一名Poke'Mon Ranger,詳情請到以下網址:
http://www.pokemon-movie.jp/

請繼續留意最新消息公佈!
作者: people    時間: 10/12/2005 01:07 PM
電影海報:

登錄/註冊後可看大圖

小電影是比卡與皮皮鯨?
作者: 熾天使    時間: 10/12/2005 10:27 PM
依家"波導"都重未睇...
咁怏就要出新既電影...
真係期待死人...>3<"
作者: teaimew    時間: 14/12/2005 04:44 PM
波導之勇者hk係味冇得買??
作者: _藍天_    時間: 16/12/2005 08:30 PM
標題: >~<
我都覺得今次呢套都應該會好好睇,好渴望有得睇呀!!!!  
>w<
作者: Arthas007    時間: 17/12/2005 05:49 PM
香港太慢了!連第4齣電影也未播.
西方國家(美國,澳洲,英國,加拿大,歐洲,阿拉伯等)也已播了第6,7齣的電影,就來播第8齣.
作者: 路人2號    時間: 17/12/2005 09:05 PM
連"雪拉比穿梭時空的相遇"也未播......
真慢耶.....
作者: kagwai    時間: 18/12/2005 03:33 PM
我真係想自己係日本囉!!
hk實在播得太慢啦
作者: teaimew    時間: 27/12/2005 11:44 PM
雪拉比穿梭時空的相遇有得買正版已經好ga la.=.="
作者: pokevect    時間: 31/12/2005 08:49 PM
我寧願人佢快d出唒正版DVD/VCD~~~~唔駛等上畫
作者: 【路比】    時間: 5/1/2006 06:27 PM
我有波導之勇者!~~~~~要pm我啦!
作者: Maeve    時間: 20/1/2006 05:13 PM
我想要夢夢波導之勇者隻碟啊~><
作者: Royal    時間: 3/2/2006 10:11 PM
雖然據聞《七夜之願望星》港版VCD火速售罄
而《雪拉比穿梭時空的相遇》亦受到衛視既重視,
但係相信戲院短期內(或者永遠)都唔會有寵物小精靈既電影上畫。

98 超夢夢反擊戰 VCD/無線
99 利基亞爆誕  VCD/無線
00 結晶塔之帝王 VCD/有線
01 雪拉比穿梭時空的相遇 VCD/衛視/無線or新電視(?!)
02 水都之守護神 VCD/衛視(?!)/無線or新電視(?!)
03 七夜之願望星 未出
04 裂空之訪問者 未出
05 夢夢與波導之勇者 未出
06 救護員與蒼海皇子 日本未上畫
作者: windy    時間: 5/2/2006 07:14 PM
七夜之願望星出左碟架啦~香港有得賣......
作者: Elite    時間: 12/3/2006 10:51 AM
四只新精靈尤以鳳凰退化最靚
作者: chingbtang    時間: 24/3/2006 06:47 PM
原帖由 Maeve 於 20/1/2006 17:13 發表
我想要夢夢波導之勇者隻碟啊~><

me too>.< >.< >.<
作者: 至愛啟暴龍*    時間: 21/4/2006 07:41 PM
睇佢既預告~小智好似樣衰左咁- -

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2