香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 寵物小精靈劇場版2005蒙蒙波導之勇者可與NDS聯動 [打印本頁]

作者: pig    時間: 25/8/2005 03:35 PM
標題: 寵物小精靈劇場版2005蒙蒙波導之勇者可與NDS聯動
請看下圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

上圖部分信息繙譯:
活動時間:2005年9月1日~2005年9月25日
活動場地:名古屋109繙號
必要主機:NDS(GBA及GBA SP不可)
必要卡帶:《寵物小精靈 紅寶石》.《寵物小精靈 藍寶石》.《寵物小精靈 火紅》.《寵物小精靈 葉綠》.《寵物小精靈 綠寶石》任意一款或以上

必須把NDS與卡帶帶進會
必須持有電影《蒙蒙 波導之勇者》門票附券
作者: →火球鼠←    時間: 26/8/2005 02:38 PM
咁咪正野囉,我仲想問下邊度有波導之勇者隻碟買呀...我好想快d睇到..
作者: yeukhung    時間: 26/8/2005 03:48 PM
標題: 但是in日本
但是in日本[E-Ang]
作者: pig    時間: 26/8/2005 10:10 PM
Originally posted by →火球鼠← at 2005-8-26 14:38:
咁咪正野囉,我仲想問下邊度有波導之勇者隻碟買呀...我好想快d睇到..

未有甘快既,或者D版就遲D會有
作者: 蝙蝠小飛俠    時間: 24/11/2005 11:58 AM
好想睇呀~~~~~~~~
作者: Crazy仔    時間: 3/12/2005 10:00 AM
我暑假去日本睇左LU,, But 好無聊
作者: 熾天使    時間: 4/12/2005 11:19 PM
去到日本先有...
咁我無可能啦...>3<"
作者: eltonalex    時間: 9/12/2005 04:47 PM
y?y?tell me y??

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2