香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 求助 打到第8個場館 [打印本頁]

作者: 紋龍    時間: 10/5/2015 03:05 PM
標題: 求助 打到第8個場館

唔係好夠打龍系
想問係咪配招有問題?
另外想問升等係邊到升好? THX

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 邪惡A夢    時間: 10/5/2015 03:58 PM
表關並唔存在 配個靚招 先至過到關既情況, (2週都係
屬性多唔多都唔係問題,
等級壓制 即可

基本上,第8場館就係你練LV既地方,

先去用晒D錢 買晒D藥,精靈球, 輸左跌少少$(近乎無,
但係就賺到經驗,

驚冠軍之路都過唔到既話,唔好咁快贏個場館, 悶悶地都要刷下經驗......
見你D lv真係有d低......
作者: 紋龍    時間: 10/5/2015 05:05 PM
我依家係場館下練緊 但成日都係岩系 有d 難升
作者: 闇風    時間: 10/5/2015 05:10 PM
或者你可以喺煙墨市(第8道館)旁邊個冰洞捉番隻冰系PM
練到咁上下用冰招對付哈古龍
作者: 紋龍    時間: 11/5/2015 12:02 AM
我隻鯉魚龍有冰牙其實都應該OK
我諗係應該全隊LV太低....
作者: 小_軒    時間: 11/5/2015 01:22 AM
其實去到第8館, 主角寵同飛行寵通常都進到第3階
其實你有冇避開npc?
作者: Ken    時間: 11/5/2015 02:04 AM
用D時間升LV要過問題應該不大
LV不足可以多打NPC升
重覆打NPC係心金魂銀升LV最快既手段
作者: 紋龍    時間: 17/5/2015 10:11 PM
小_軒 發表於 11/5/2015 01:22 AM
其實去到第8館, 主角寵同飛行寵通常都進到第3階
其實你有冇避開npc?

冇避架 見到一定會打
作者: 紋龍    時間: 17/5/2015 10:12 PM
Ken 發表於 11/5/2015 02:04 AM
用D時間升LV要過問題應該不大
LV不足可以多打NPC升
重覆打NPC係心金魂銀升LV最快既手段

可以重覆打NPC!?

作者: Ken    時間: 17/5/2015 10:42 PM
有D NPC打完之後可以拎電話
之後睇番係星期幾可以打電話比唔同NPC再戰
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/forum.php?mod=viewthread&tid=63977
作者: 紋龍    時間: 22/5/2015 09:59 PM
最近好忙 冇咩時間玩...進展好慢..

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2