香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 求救 [打印本頁]

作者: GHYJNB4    時間: 20/1/2014 01:34 AM
標題: 求救
講出來可能你地覺得我好ON  咩,就剛剛我諗住傳對項V兩只鬼劍比FD幫我生異國版,我ON時,有條叫U既人ADD我,我以為係我FD,傳傳下係WHATAPP講佢未ON,心諗這條某某係邊個?弊,我已經傳左比U,我左ADD佢佢都5理我,今次死了......唯有再生....
大家識5識叫U既人?識既叫佢傳返比我,又或者你是U既人,比反我,5該,大家幫幫手
作者: arwai    時間: 20/1/2014 02:22 AM

之前我準備同人TRADE野果陣
有個人係咁ADD我話要交換
唔細心D睇既話,真係好似你咁
好彩我睇到無寫「友達」(日語的朋友)
而無同佢TRADE但係佢再幾次ADD我要求TRADE野

講真呢D人我覺得係故意地昆你
即使佢本人睇到呢個POST
都唔會比番你
作者: GHYJNB4    時間: 20/1/2014 02:27 AM
我就係冇留意,事後出反去5係友達,係中間果行,5知咩人,見佢玩日版,以為係HK人,可能係日本人都5定..
作者: GHYJNB4    時間: 20/1/2014 02:28 AM
所以決定以後交換由我ADD人,有保障
作者: 01749    時間: 20/1/2014 02:30 AM
冇可能搵得番啦
對項5V咋?
唔難生丫
作者: GHYJNB4    時間: 20/1/2014 03:03 AM
5v咋?5好咁講野,我冇6v百变,生左好耐先生到,當中不斷替換,你又知5知我棄左幾多嬰孩先有1公1母對項?生BB好辛苦嫁,時間5再講,當中包含好多淚水血汗,所以,玩都要投入,可能有少少走火入魔,總之,生好BB都要靠運氣……
作者: 01749    時間: 20/1/2014 03:16 AM
5v咋?5好咁講野,我冇6v百变,生左好耐先生到,當中不斷替換,你又知5知我棄左幾多嬰孩先有1公1母對 ...
GHYJNB4 發表於 20/1/2014 03:03 AM

唔係想激你
但鬼劍已經算好易生
你試下生小刺蛋對項公母出黎
其實你咁樣開個POST講都冇人幫到你
一係再生過一係叫人幫你生
作者: ren_chan    時間: 20/1/2014 06:18 AM
節衰
(其實有時我會同D 5識的人換)
作者: arwai    時間: 20/1/2014 07:13 AM
唔係想激你
但鬼劍已經算好易生
你試下生小刺蛋對項公母出黎
其實你咁樣開個POST講都冇人幫到你
一係 ...
01749 發表於 20/1/2014 03:16 AM
7:1既比例真無言。
1:0/無性別都幾難上高v
作者: GodHandX    時間: 20/1/2014 08:10 AM

同樣沒6V百變生女夢特伊貝/XY草主/XY火主的路過......為LZ遭遇(?)表示同情, 但生鬼劍真心不太難, LZ加油吧
作者: 改邪歸正    時間: 20/1/2014 10:41 AM
7:1既比例真無言。
1:0/無性別都幾難上高v
arwai 發表於 20/1/2014 07:13 AM

無性別有3V OR 以上百變其實已經唔難
之前我都係用2V百變+鐵啞鈴生左堆5V出黎...
作者: mfray    時間: 20/1/2014 10:49 AM
生鬼劍真心不太難, 用正常既方法生番兩箱都應該至少有一對5V錯項, 3箱都應該有一隻5V 對項

LZ 不如試下用3V 百變怪去生無性別, 再諗番鬼劍, 你就覺得好易嫁啦
作者: alht91    時間: 20/1/2014 11:57 AM
作者: GHYJNB4    時間: 20/1/2014 01:41 PM
我都生過無性別一巨金怪,佢的確有难度,但問題系我冇睇清楚人就同人傳,白白浪費左時間……如果冇發生昨晚的事,我昨晚就可生第二隻了……

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2