香港寵物小精靈村落 論壇

標題: Ken之夢特交易所(22/12/2013 12:00AM 更新交換條件) [打印本頁]

作者: Ken    時間: 26/10/2013 02:21 AM
標題: Ken之夢特交易所(22/12/2013 12:00AM 更新交換條件)

PokeBank會係12月25號出
所以12月26號會再次更新擁有既夢特
因此12月25號至12月26號我會暫停用收我冇既夢特
另外如本身有第2,3,4,5代夢特主獸
我可以用4隻換一隻

22/12/2013  更新交換條件
[table]
[tr][td]我冇既夢特(小拳石, 胡說樹, 可可多拉, 食蟻爐)[/td][td]1換1[/td][/tr]
[tr][td]減傷果實(減傷果實收集完成 多謝大家支持)[/td][td]1換1[/td][/tr]
[tr][td]普通5V[/td][td]1換3[/td][/tr]
[tr][td]第2,3,4,5代夢特主獸[/td][td]1換4[/td][/tr]
[tr][td]光之石/暗之石/覺醒石[/td][td]1換4[/td][/tr]
[tr][td]完美5V[/td][td]1換5[/td][/tr]
[tr][td]閃光寵/6V/4V百變怪[/td][td]1換6[/td][/tr]
[/table]

我 FC : 3781 0255 5964
我GAME名係 Ken

下面係我擁有既夢特小精靈

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

------------------------------------------------------------------------------------

交易記錄:
[table]
[tr=yellow][td]交換者[/td][td]出價[/td][td]交換商品[/td][/tr]
[tr][td]傻仔迪[/td][td]マーイーカ + 小山豬[/td][td]鯉魚龍 + 鉗刀甲蟲[/td][/tr]
[tr][td]hugo0379[/td][td]XY草主[/td][td]天然鳥[/td][/tr]
[tr][td]louis614[/td][td]小刺蛋[/td][td]蚊香蛙[/td][/tr]
[tr][td]咩嚕[/td][td]鬼燈[/td][td]伊貝[/td][/tr]
[tr][td]aaaae1[/td][td]尖牙陸鯊[/td][td]奇魯莉安[/td][/tr]
[tr][td]whpqwer[/td][td]波波 多多 長尾怪手 土龍弟弟 布盧 狩獵鳳蝶 超力王 噴火駝 波波鴿 男螢火[/td][td]波波球 蚊香蛙 卡斯 鐵甲暴龍 電擊獸 貝貝龍 天然鳥 奇魯莉安 鬼樹 女螢火[/td][/tr]
[tr][td]YoLoN[/td][td]螺釘地鼠[/td][td]背背龍[/td][/tr]
[tr][td]musicwing[/td][td]波波球 電撃怪 天蠍 奇魯莉安 雷電獸 小刺蛋 螺釘地鼠[/td][td]哈古龍 吉利蛋 怨影娃娃 利奧路 酷豹 XY棉妖 鼻涕龍[/td][/tr]
[tr][td]franco8737[/td][td]メレシー[/td][td]シュシュプ[/td][/tr]
[tr][td]whpqwer[/td][td]大嘴娃 土居忍士 赤面龍 烏人 熱帶龍 冰龜 XY蝴蝶 泥巴魚 寶貝龍 雪童子 毛頭小鷹[/td][td]哥德小童 鬼盆栽 大鉗蟹 格拉格拉 向日種子 雷電獸 海豹球 打擊鬼 火獅子 草羊 凍原熊[/td][/tr]
[tr][td]aaaae1[/td][td]尖牙陸鯊[/td][td]奇魯莉安[/td][/tr]
[tr][td]152[/td][td]鴨嘴火龍[/td][td]天蠍[/td][/tr]
[tr][td]musicwing[/td][td]變隱龍[/td][td]XY蝴蝶[/td][/tr]
[tr][td]sum123eric[/td][td]毒珠 Weakness Policy[/td][td]姆克兒 熱帶龍[/td][/tr]
[tr][td]numind[/td][td]抗電果 抗火果 抗水果 抗草果[/td][td]雪童子 海豹球 尼美蘭 電擊獸[/td][/tr]
[tr][td]zoffy[/td][td]抗格果 抗妖果[/td][td]大鋏蟹 磨菇蟲[/td][/tr]
[tr][td]whpqwer[/td][td]減攻果[/td][td]禿鷹小子[/td][/tr]
[tr][td]zoffy[/td][td]加速果 加防果[/td][td]迷唇娃 鴨嘴火龍[/td][/tr]
[tr][td]whpqwer[/td][td]大針蜂 三合一磁怪 雷霆彈 章魚桶[/td][td]皮皮 大岩蛇 變隱龍 駒刀小兵[/td][/tr]
[tr][td]ken999123[/td][td]抗格果 抗妖果[/td][td]大鋏蟹 磨菇蟲[/td][/tr]
[tr][td]zoffy[/td][td]壺壺 戴魯比 圖圖犬 橡實果 勾魂眼 龍蝦小兵 夜巨人 鐵啞鈴 黑眼鱷 泡沫栗鼠 導電飛鼠[/td][td]阿柏蛇 蛋蛋 大舌頭 大隻牛 迷唇娃 大奶罐 傲骨燕 負電拍拍 毒薔薇 姆克兒 メレシー[/td][/tr]
[tr][td]forryanonly[/td][td]5V火蛾[/td][td]雪童子 小呆獸 石居蟹[/td][/tr]
[tr][td]asd1658hd[/td][td]完美6V雪女[/td][td]百變怪 熊貓 火恐龍 鐵甲貝 哈克龍 班吉拉[/td][/tr]
[tr][td]寵物PM愛好者[/td][td]完美5V波音蝠[/td][td]大針蜂 螺釘地鼠  巴爾郎 XY烏人 XY600龍[/td][/tr]
[tr][td]tth1997[/td][td]5V小約克[/td][td]電飛鼠 燃燒蟲 大嘴娃[/td][/tr]
[tr][td]sakulife[/td][td]完美5V奇異種子[/td][td]勾魂眼 車輪毬 伊貝 迷你龍 鼻涕龍[/td][/tr]
[tr][td]Tamaki David[/td][td]5V大嘴娃[/td][td]猴怪 象牙豬 勾魂眼[/td][/tr]
[tr][td]Geoffrey[/td][td]5V蝙蝠龍[/td][td]小刺蛋 黑魯加 黑暗鴉[/td][/tr]
[tr][td]wc108[/td][td]抗地果 抗惡果[/td][td]貓鼬斬 黑暗鴉[/td][/tr]
[tr][td]sum123eric[/td][td]5V阿勃梭魯[/td][td]扒手貓 蘑蘑菇 黑暗鴉[/td][/tr]
[tr][td]kobbc[/td][td]5V比超 5V小電獅 5V騎士蝸牛[/td][td]小磁怪 長藤怪 蛋蛋 貝殼怪 食夢獸 天然鳥 陽陽瑪 信使鳥 土狼犬 齒輪組 XY綿花糖[/td][/tr]
[tr][td]MAX!!![/td][td]5V卡比獸[/td][td]XY水主 鐵甲貝 利歐路[/td][/tr]
[tr][td]headfung[/td][td]5V鳥人 + 4V鳥人[/td][td]比卡超 大鋏蟹 佛烈託斯 迷你龍 車輪毬 XY草主 XY鬼樹[/td][/tr]
[tr][td]wc108[/td][td]5V盔甲鳥[/td][td]欺詐貓 小呆獸 變色龍[/td][/tr]
[tr][td]JohnYiu[/td][td]5V瑪利露[/td][td]大隻牛 黑暗鴉 阿勃梭魯[/td][/tr]
[tr][td]zoffy[/td][td]抗毒果[/td][td]向日種子[/td][/tr]
[tr][td]aboyu[/td][td]閃光 Florges (藍色)[/td][td]小刺蛋, 巴爾郎, 變隱龍, 冰熊, メレシー, XY 冰粒[/td][/tr]
[tr][td]mankin93[/td][td]盔甲鳥[/td][td]貝貝龍[/td][/tr]
[tr][td]monkey3325[/td][td]沙漠奈亞[/td][td]車輪毬[/td][/tr]
[tr][td]calvinwong1841[/td][td]閃光南瓜鬼[/td][td]酷豹 鐵甲暴龍 XY鎖匙 XY超能貓 倫琴貓[/td][/tr]
[tr][td]Trolladouz[/td][td]完美5V蘑蘑菇[/td][td]大力兔 火蛾 壺壺 卡斯 傻鴨[/td][/tr]
[tr][td]lamyiklung[/td][td]閃光尖牙陸鯊[/td][td]南瓜鬼 XY草主 XY水主 XY火主 鼻涕龍 大力兔[/td][/tr]
[tr][td]musicwing[/td][td]小小象 完美5V鬼斯 6V圓陸鯊 2粒光之石 2粒闇之石 3粒醒覺之石[/td][td]阿柏蛇 尼多蘭 尼多郎 波音蝠 傻鴨 喇叭芽 小呆獸 蛋蛋 大舌頭 飛天螳螂 大隻牛 咩利羊 毽子草 陽陽瑪 黑暗鴉 天蠍 戴魯比 迷唇娃 大奶罐 由基拉 蓮帽小童 傲骨燕 長翅鷗 咕妞妞 正電拍拍 負電拍拍 毒薔薇 青綿鳥 貓鼬斬 姆克兒 臭鼬噗 魔尼尼 滑頭小子 雪糕 精靈球菇 泥偶小人 鐵蟻 XY妖[/td][/tr]
[tr][td]kelvinliu579 [/td][td]5V鎖鑰圈[/td][td]伊貝 迷你龍 小刺蛋[/td][/tr]
[/table]
作者: kwong10120    時間: 26/10/2013 02:24 AM
以下係我擁有既夢特小精靈
除左只有男性/冇性別既小精靈之外
以下全為女性

歡迎大家用任何我冇既 ...
ken1ken123 發表於 26/10/2013 02:21 AM

飛天螳螂要唔要夢特?
作者: Ken    時間: 26/10/2013 02:25 AM
回復 2# kwong10120

OK啊
你想要咩?
作者: Ken    時間: 27/10/2013 06:35 PM
多謝一下 傻仔迪 同我換
另外 夢特小精靈現在會根據全國編號排列
作者: 咩嚕    時間: 28/10/2013 10:50 PM
NO.608 鬼燈 女 夢特 換 夢特伊貝得嗎?
作者: Ken    時間: 28/10/2013 10:54 PM
回復 5# 咩嚕

可以呀
你FC係咩?
作者: 咩嚕    時間: 28/10/2013 10:58 PM
1736 1202 2726
我ADD左你了
作者: aaaae1    時間: 28/10/2013 11:06 PM
我有一隻女性444(烈咬陸鯊第二段) 夢特性要嗎??
想交換奇魯莉安
FC: 2766 8671 9260
作者: Ken    時間: 28/10/2013 11:08 PM
回復 8# aaaae1

OK
冇問題
只要係我冇既都OK
作者: aaaae1    時間: 28/10/2013 11:15 PM
已交易了 感謝樓主!!
作者: 月也君    時間: 28/10/2013 11:17 PM
可惡有伊貝... 但我沒夢特精靈...

應該說是我的夢特你都有了XDDD
作者: Ken    時間: 29/10/2013 01:10 AM
回復 11# 月也君

咁你要等等
我依家想集齊多D夢特先
可能遲D會要BP道具/4V寵
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 07:56 AM
我想要波波球 蚊香蛙 卡斯 鐵甲暴龍 電擊獸 貝貝龍 天然鳥 奇魯莉安
OFFER 波波 多多 長尾怪手 土龍弟弟 布盧 狩獵鳳蝶 超力王 噴火駝
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 07:59 AM
想要埋鬼樹 OFFER 波波鴿(520)
作者: Ken    時間: 29/10/2013 10:22 AM
回復 13# whpqwer

要咁多冇問題
只要係女既就可以
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 10:42 AM
回復 15# ken1ken123

其實想要更多
但我未得閒捉D女俾你
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 10:43 AM
我FC 1693 1617 4723
PoNG
用埋男螢火換女螢火
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 11:09 AM
我決定要多D LA 再加12隻-V-"
而家OFFER 埋 青銅鐘 大嘴娃 土居忍士 吞食獸 齒輪 赤面龍 Hawlucha 赫拉剋羅斯 熱帶龍 Bergmite Vivillon 泥巴魚
要 哥德小童 鬼盆栽 大鉗蟹 格拉格拉 向日種子 雷電獸 海豹球 勒克貓 打擊鬼 Pyroar Gogoat 凍原熊
作者: Ken    時間: 29/10/2013 11:12 AM

回復 18# whpqwer

青銅鐘 吞食獸 齒輪 我已經有
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 11:26 AM
飯匙蛇 寶貝龍 再換
地幔岩 食夢獸
咁我而家就差 火水木 3 馬嬲 但唔要住LU
遲D有新野 我會再換XD

抱歉 辛苦你, 要求左咁多隻
作者: whpqwer    時間: 29/10/2013 11:27 AM
OK 咁你補我 飯匙蛇 寶貝龍 再加 雪童子
唔要最後個兩隻住
作者: musicwing    時間: 29/10/2013 03:55 PM

大岩蛇, 雷霆彈,吉利蛋, 鴨嘴火龍, 百變怪(要咩性格/V/0可以講), 哈古龍, 馬利露麗, 壺壺, 赫拉剋羅斯, 太陽珊瑚, 章魚桶, 盔甲鳥, 小小象, 圖圖犬, 沙基拉, 盾甲繭, 長鼻葉, 土居忍士, 大嘴娃, 夢歌奈亞, 飯匙蛇, 變隱龍, 夜巨人, 怨影娃娃, 熱帶龍, 阿勃梭魯, 雪童子, 甲殼龍, 金屬怪, 三蜜蜂, 海牛獸, 青銅鐘, 尖牙陸鯊, 利奧路, 龍王蝎, 酷豹, 車輪毬, 黑眼鱷, 石居蟹, 灰塵山        , 首席天鵝, 種子鐵球, 齒輪組, 燈火幽靈, 斧牙龍, 泥巴魚, 毛頭小鷹, 禿鷹小子, XY棉妖, 烏人, 南瓜, ICE PAD,鼻涕龍

大針蜂就要進化先知, 你想要我都可以

以上係(看似)我有你無既

我想要:
波波球, 電撃怪, 天蠍, 奇魯莉安, 雷電獸, 小刺蛋, 螺釘地鼠

你簡7隻要既, 我捉畀你
作者: Ken    時間: 29/10/2013 04:13 PM
回復 22# musicwing

我要 哈古龍 吉利蛋 怨影娃娃 利奧路 酷豹 XY棉妖 鼻涕龍
不過 小刺蛋要等等
我要進左先生到俾你
作者: musicwing    時間: 29/10/2013 04:20 PM
回復 23# ken1ken123

好, 我已經再確認呢7隻都係係3種PM既FC SAFARI入面

我宜家捉畀你
作者: musicwing    時間: 29/10/2013 05:40 PM
回復 23# ken1ken123

捉哂啦~全部都係女夢特, 你準備好可以PM我
作者: Ken    時間: 29/10/2013 06:09 PM
多謝你地既交換啦
我又多左唔少女夢特
今晚會更新
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 06:20 PM
女夢熱帶龍要唔要我可送比你
作者: Ken    時間: 29/10/2013 06:51 PM
回復 27# ren_chan

你有冇野想要?
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 07:05 PM

回復 28# ken1ken123

没有thx,我還有夢巴爾郎(男) 首席天鵝  街頭沙鈴 要不要?
作者: Ken    時間: 29/10/2013 07:17 PM
回復 29# ren_chan

都好
不過我有巴爾郎同街頭沙鈴了
先謝了你的女夢熱帶龍 女夢首席天鵝
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 07:20 PM
回復  ren_chan

都好
不過我有巴爾郎同街頭沙鈴了
先謝了你的女夢熱帶龍 女夢首席天鵝
ken1ken123 發表於 29/10/2013 07:17 PM

幾時?要唔要夢噴火駝?
作者: Ken    時間: 29/10/2013 07:25 PM
幾時?要唔要夢噴火駝?
ren_chan 發表於 29/10/2013 07:20 PM

幾時都OK
你送夢噴火駝我都要XD
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 07:28 PM
幾時都OK
你送夢噴火駝我都要XD
ken1ken123 發表於 29/10/2013 07:25 PM

加了我fc末?now-8:00 ok
作者: Ken    時間: 29/10/2013 07:41 PM
回復 33# ren_chan

ADD左你
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 07:56 PM
回復  ren_chan

ADD左你
ken1ken123 發表於 29/10/2013 07:41 PM

收到未?
作者: Ken    時間: 29/10/2013 07:57 PM
回復 35# ren_chan

收到了
謝謝
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 08:41 PM
要唔要夢新草主?
作者: Ken    時間: 29/10/2013 08:48 PM
回復 37# ren_chan

我有了
作者: ren_chan    時間: 29/10/2013 08:55 PM

有夢甲殼龍?沒有我可送
作者: Ken    時間: 29/10/2013 11:04 PM
TO  ren_chan :
不用了
我自己有寶貝龍
謝謝

另外 擁有既夢特小精靈已經更新
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 02:55 PM
你隻XY蝴蝶係咩顏色?
作者: Krokodile    時間: 30/10/2013 03:04 PM
回復 41# musicwing

樓主隻XY蝴蝶係Monsoon Pattern, 灰色 =P
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 03:10 PM
樓主可唔可以換隻Monsoon Pattern畀我?
作者: Krokodile    時間: 30/10/2013 03:16 PM
回復 43# musicwing

等樓主自己覆你, 我有High Plains Pattern, 有興趣交換嗎?
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 03:18 PM
回復 44# Krokodile

好呀你想要咩?不過我無機係身要7/8點後先TRADE到
作者: Krokodile    時間: 30/10/2013 03:37 PM
回復 45# musicwing

冇問題呀, 你有邊d款色?
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 03:44 PM
回復 46# Krokodile

我得日版紫色ja, 你不如要其他野la
作者: Ken    時間: 30/10/2013 07:34 PM
回復 43# musicwing

你想用咩換Monsoon Pattern既XY蝴蝶?
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 07:44 PM
回復 48# ken1ken123

你係之前果堆夢特簡啦~除左xy南瓜
作者: Ken    時間: 30/10/2013 07:52 PM
回復 49# musicwing

咁我要變隱龍
作者: musicwing    時間: 30/10/2013 07:59 PM
回復 50# ken1ken123

catched
作者: Ken    時間: 30/10/2013 08:18 PM
回復 51# musicwing

生左
作者: lamyiklung    時間: 30/10/2013 10:35 PM
想要夢特9尾,可以AR?
作者: lamyiklung    時間: 30/10/2013 10:36 PM
【Mii暱稱】:Kenneth
【Friend Code】: 2165 6060 1332
作者: Ken    時間: 31/10/2013 03:46 PM
回復 53# lamyiklung

你想用咩換?
作者: 152    時間: 31/10/2013 04:49 PM
夢特母鴨嘴火龍換夢特母天蠍
作者: Ken    時間: 31/10/2013 05:23 PM
回復 56# 152

OK
你FC 係咩?
作者: ren_chan    時間: 1/11/2013 08:33 PM
要唔要夢百變?
作者: Ken    時間: 1/11/2013 10:11 PM
回復 58# ren_chan

我有了
THX
作者: qq2222    時間: 2/11/2013 09:53 PM
其實有沒有交換目標?我只想換一隻夢特奇異草,野生即可
作者: Ken    時間: 4/11/2013 04:56 PM
其實有沒有交換目標?我只想換一隻夢特奇異草,野生即可
qq2222 發表於 2/11/2013 09:53 PM

我其實只係想要D我冇既夢特小精靈
作者: Ken    時間: 14/11/2013 09:30 PM
14/11/2013號更新左
目前努力係群戰捉夢特精靈
暫時捉到12號路
作者: 波波豬    時間: 23/11/2013 03:10 AM
你好~一定要夢特嗎?因為我有4V由基拉~不過沒有夢特~可以的話想交換NO.130暴鲤龙/NO.477利欧路
作者: numind    時間: 23/11/2013 03:19 AM
回復 62# ken1ken123

你有冇夢特火雞??
我想要夢特電擊獸
作者: Ken    時間: 23/11/2013 07:38 AM
回復 63# 波波豬

更新左交換條件

回復 64# numind

火雞我有
不過你可以用我冇既果實換
作者: zoffy    時間: 23/11/2013 10:00 AM
抗格果+抗妖果換夢特大鋏蟹同夢特磨菇蟲可以嗎
作者: numind    時間: 23/11/2013 01:01 PM
回復 65# ken1ken123

係咪一換一?
我想要雪童子,海豹球,尼美蘭同電擊獸
我可以用四種防果(冇普)同你換,可以預留嗎?
今晚我得閒
作者: Ken    時間: 23/11/2013 01:12 PM
回復 66# zoffy

OK冇問題

回復 67# numind

你想用邊4種同我換?
作者: numind    時間: 23/11/2013 07:51 PM
回復 68# ken1ken123

你揀,除左普通果之外我全部都有
作者: Ken    時間: 23/11/2013 08:13 PM
回復 69# numind

咁我要水火電草
不過D夢特我要生左先
要等等
作者: numind    時間: 23/11/2013 10:11 PM
回復 70# ken1ken123

好的~我一陣都要去收成
作者: zoffy    時間: 24/11/2013 01:16 AM
回復 68# ken1ken123

而家方唔方便換
作者: Ken    時間: 24/11/2013 01:20 AM
回復 72# zoffy

依家OK呀
你搵我TRADE啦
作者: zoffy    時間: 24/11/2013 01:26 AM
回復 73# ken1ken123

謝謝你
作者: whpqwer    時間: 24/11/2013 07:42 AM
想用減攻努力值果實
換 秀鷹
作者: Ken    時間: 24/11/2013 10:49 PM
回復 75# whpqwer

秀鷹係邊隻???
作者: whpqwer    時間: 25/11/2013 12:40 AM
回復 76# ken1ken123

打錯字 禿鷹小子 629
作者: Ken    時間: 25/11/2013 12:48 AM
回復 77# whpqwer

OK 冇問題
你等一等我生
我一陣PM搵你同你TRADE
作者: Ken    時間: 27/11/2013 11:21 PM
27/11/2013 11:20PM更新左小量夢特
作者: zoffy    時間: 28/11/2013 01:50 PM
夢特獨角蟲換夢特迷唇娃可以嗎
作者: Ken    時間: 29/11/2013 05:31 PM
回復 80# zoffy

我同左人換大針蜂了
作者: zoffy    時間: 29/11/2013 05:55 PM
回復 81# ken1ken123

我用加攻果換呢?
作者: Ken    時間: 29/11/2013 06:01 PM
回復 82# zoffy
加攻果係唔係チイラのみ/Liechi Berry?
如果係我有了
作者: zoffy    時間: 29/11/2013 06:19 PM
回復 83# ken1ken123

其他加能力果都有?
作者: Ken    時間: 29/11/2013 06:21 PM
回復 84# zoffy

我得加攻
作者: zoffy    時間: 29/11/2013 06:36 PM
回復 85# ken1ken123

我用其中一粒加能力果換,你隨便揀一粒
作者: Ken    時間: 29/11/2013 06:49 PM
回復 86# zoffy

咁我要加速果啦
作者: zoffy    時間: 29/11/2013 07:24 PM
回復 87# ken1ken123

OK,夜d找你
作者: ken999123    時間: 29/11/2013 10:14 PM
我也在儲圖鑑 可惜比你儲得少很多.....如果幫你儲齊 可以多送1~2隻嗎(跪地)
一起儲滿圖鑑當然也沒問題

暫時我有你沒有的寵是(以下全夢特,都是女,需要可生蛋)
82 101 213 228 235 274 302 342 356 375 551 572 587 682
你看一下 是不是都是你缺的 因為生蛋需時...等你回復後再生
另求很多寵...待你決定有多少隻才決定要什麼寵 謝謝你
作者: Ken    時間: 29/11/2013 10:23 PM
回復 89# ken999123

我要夢特:
213 228 235 274 302 342 356 375 551 572 587
total 11隻
另外682唔係神獸咩= =?
你想要多一,兩隻都OK呀
作者: ken999123    時間: 29/11/2013 10:31 PM
回復 90# ken1ken123

682 不是神獸 X神是716
作者: Ken    時間: 29/11/2013 10:34 PM
回復 91# ken999123

我眼殘睇錯
不過682我已經有
之前同人trade唔記得捉番= ="
作者: ken999123    時間: 29/11/2013 10:37 PM
回復 92# ken1ken123

唔緊要 我都整理下我要咩寵 另外呢幾日會開始生蛋 我想最快3天後才可以交易
作者: Ken    時間: 29/11/2013 10:38 PM
回復 93# ken999123

冇問題
作者: ken999123    時間: 29/11/2013 11:52 PM
回復 94# ken1ken123

315 276 396 703 128 241 102 23 238 108 312

另外呢兩隻你SHOW出梨就冇 唔知你有冇 THX SO MUCH
185 123
作者: Ken    時間: 30/11/2013 12:02 AM
回復 95# ken999123

呢兩隻我都冇
歡迎交換
作者: zoffy    時間: 1/12/2013 12:01 AM
回復 87# ken1ken123

你而家方唔方便換
作者: Ken    時間: 1/12/2013 12:21 AM
回復 97# zoffy

我依家得閒
你OK就同我trade啦
作者: zoffy    時間: 1/12/2013 12:51 AM
回復 98# ken1ken123

你off左...
作者: Ken    時間: 1/12/2013 12:56 AM
回復 99# zoffy

唔好意思
我慣左手OFF左
依家ON左

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2