香港寵物小精靈村落 論壇

標題: BW119標題公佈(等離子團) [打印本頁]

作者: zz5201314    時間: 20/2/2013 07:03 PM
標題: BW119標題公佈(等離子團)
14/3/2013 BW119:等離子團的野望!被操縱的小精靈們!!

登錄/註冊後可看大圖

作者: pochuk1234    時間: 20/2/2013 07:43 PM
標題: ,

好耐都無見過小智隻噴火龍(同以前一樣,一泥到就用噴射火焰同小智打招呼),仲要同小艾隻k龍大戰(睇下面張圖我估都係),本野仲要有照牌場面,小智趕噴火龍入噴火龍山(舊服裝+城都篇)重要唔知係k龍挑噴火龍機定噴火龍挑k龍機,但片尾佢地就塔哂x頭
作者: 171P    時間: 21/2/2013 02:18 PM
標題: 回復 2# pochuk1234
咁姐係扮老友啦,不係真係打起上來啦,如果真係打起上來的話,肯定PK戰收場,肯定到時又有一排笑餐飽。
作者: pochuk1234    時間: 21/2/2013 09:32 PM
咁姐係扮老友啦,不係真係打起上來啦,如果真係打起上來的話,肯定PK戰收場,肯定到時又有一排笑餐飽。
171P 發表於 21/2/2013 02:18 PM

ed果到塔哂x頭,但119 雜誌圖就2隻開戰,仲要雙方既主人幾驚下
作者: pochuk1234    時間: 21/2/2013 09:44 PM
噴火龍用噴射火焰同小智打招呼,比卡超巳經企係噴火龍上面(即比卡超預左小智會變成黑炭)
作者: kwok1107214    時間: 21/2/2013 09:50 PM
哈,當然是打過才fd吧?話說當年和小健的飛天螳螂初時也有經常怒啤(但沒直接打起來,可能飛天螳螂老了)
btw,到現時為止好像仍未有交代噴火龍突然飛回來的原因?
作者: pochuk1234    時間: 21/2/2013 10:21 PM
哈,當然是打過才fd吧?話說當年和小健的飛天螳螂初時也有經常怒啤(但沒直接打起來,可能飛天螳螂老了)
btw ...
kwok1107214 發表於 21/2/2013 09:50 PM

雜誌到好似係k龍挑噴火龍機,之後噴火龍同佢泥真,開波pk

d性格好鬼死似,但連小艾同小智都怕佢地開戰,重點係噴火龍有番咁上下實力,分分鍾同竹蘭隻烈咬可能有得打
作者: johnsze    時間: 22/2/2013 07:34 AM
飛番黎原因究竟係咩呢??
作者: 171P    時間: 27/2/2013 03:32 PM
標題: 回復 8# johnsze
應該係想再次見番小智掛。
作者: Krokodile    時間: 27/2/2013 08:54 PM
M16噴火龍仲係到, 希望之後繼續同小智旅行
作者: 土台龜    時間: 2/3/2013 12:20 PM
我都覺小智條噴火龍都有冇同天王姐隻鯊龍王打
作者: hugo0379    時間: 2/3/2013 08:18 PM
作者: pochuk1234    時間: 4/3/2013 10:24 PM
好似話 119集有關東祭舉行 個時有隻小火龍表演 令到小智想見下噴火龍
hugo0379 發表於 2/3/2013 08:18 PM

一泥到先向小智用噴射火焰打招呼,之後比卡超企左上去同噴火龍打招呼,再之後就天同同小艾仲有小智放出精靈介紹,我諗係小艾一放左k龍出泥,k龍就對噴火龍產生敵意,覺得佢實力好勁,計兒打架,總覺得k龍可能會打輸比噴火龍,唔打輸都平手,小智隻噴火龍係噴火龍山谷成為數一數二比夠強既噴火龍,比當初入去仲要勁,好期待下星期果集,見到k龍出雷拳,同賣k龍多數又唔聽小艾指令,直接自己出招同噴火龍打
作者: 索羅亞    時間: 5/3/2013 09:40 PM
好似有噴火龍嘅DreamWorld配布Bor(右下角)

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2